Lid Worden - s.v. BZC Zuiderpark

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid Worden

Lid Worden

Wilt u lid worden van BZC Zuiderpark ? vul dan onderstaand formulier in.
Nadat wij u gegevens hebben ontvanen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodat we de vervolg stappen met u kunnen doornemen waardoor u of uw zoon of dochter zo snel als mogelijk bij ons kan komen sporten. Let hierbij op dat wij uw zoon of dochter lid kunnen maken vanaf 8 jaar en ouder. Heeft u zoon of dochter deze leeftijd nog niet bereikt dan kunnen wij hem of haar helaas nog niet inschrijven.

Om contact met u te kunnen opnemen is het van belang dat u minimaal een telefoon nummer of een e-mail adres invult in het formulier.

Mochten er na aanleiding van het invullen van het formulier nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of eventueel op een van de trainings avonden op de club langs komen zodat wij u te woord kunnen staan. Let hierbij wel op dat de trainings avonden voor de jeugd op maandag, dinsdag (JO13/JO15), woensdag en donderdag(JO13/JO15) zijn en voor senioren op dinsdag en donderdag. Door de drukte op zaterdag kan het wel eens lastig zijn om u te woord te staan, maar wij zullen altijd ons best doen.

Alvast bedankt.

Voormalige of huidige vereniging


Je gegevensAdres

Contact

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van BZC Zuiderpark *


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!